Dit hebben onze klanten ervaren...

Mevr. Kovacevic
10

Perfecte begeleiding van makelaar een van makelaar kantoor! Onze compliment! Wij zijn erg dankbaar!

Dhr. Foppen
10

Vanaf het eerste moment een goed contact. Offerte was goed onderbouwd en Arjan is erg open en eerlijk en geeft goed advies. Hij geeft de verschillende opties weer en hecht ook waarde aan je eigen mening. Hij neemt uitvoerig de tijd bij afspraken. Uiteindelijk heeft zijn strategie geleid tot veel belangstelling en een hoge opbrengst.

Anoniem
10

Birgit is een prettige makelaar. Ze heeft ons goed voorbereid, ons prima op de hoogte gehouden en heeft ons uitstekend door zowel het aankoop- als het verkooptraject geleid. Onze woning is snel verkocht. Wij zijn ontzettend tevreden en kunnen Birgit daarom aan iedereen aanbevelen!

Mevr. Braams
10

Het contact met de makelaar was prima. Gelijk een klik bij het eerste gesprek. Ze is deskundig, help waar het nodig is. Zeker een aanrader deze makelaar.

Dhr. S de Kroon
9

Spontaan,Kordaat,Slagvaardig en geintresseerd in prive-situatie. Goed overleg voor de bezichtigingen met bijbehorende verslagen daarna. Zeer goed advies over het verkoopbedrag en het verloop daarvan. Makelaar Bernadette de Vogel

Anoniem
10

Onze ervaring: deskundig, snel schakelen, goede begeleiding, kortom wij kunnen deze makelaar zeker aanraden.

Mevr. Jager - Loggen
9

Alles is heel goed verlopen. Duidelijk en prima contact. Vragen werden snel beantwoord. Heel tevreden.

Anoniem
9

Arjan Embrechts communiceert lekker vlot en is een prettig persoon om mee samen te werken. Alles was goed geregeld. Volgende keer zou ik weer Beumer kiezen.

Anoniem
8

Onze makelaar, Arjan, begreep goed wat ontzorgen betekent. Hij maakte de juiste keuzes wat wel en niet met ons te communiceren en reageerde erg snel op vragen of e-mails van ons. Hij was prettig in de omgang, zowel naar ons als verkoper als naar de potentiële kopers toe. Als je een oprechte, prettige en deskundige makelaar zoekt, dan is Arjan zeker een aanrader.

Dhr. Peter van Leeuwen
9

Prettig gesprek bij de start van de verkoop. Huis goed in de markt gezet en snel verkocht. De foto's waren daarnaast erg professioneel

Anoniem
10

Wat was het fijn om een makelaar als Bernadette te hebben! Zij begeleidde mij geweldig gedurende het gehele verkooptraject, wist altijd mijn vragen te beantwoorden en gaf zeer helder advies. Haar persoonlijke aandacht en betrokkenheid heb ik zeer gewaardeerd!

Anoniem
10

Korte lijnen en snelle communicatie. Volle inspanning om verkoop tot goed resultaat te laten komen.

Anoniem
8

Uitstekend contact in vriendelijke sfeer. Goed inzicht in prijsstelling. Goede begeleiding en onderhandeling met potentiële kopers.

Anoniem
10

Bernadette bleek zeer deskundig, was altijd goed bereikbaar, had goede kantoor ondersteuning wanneer dat kon en gaf precies de juiste adviezen. Dank voor een rimpelloze afhandeling! Walter

Anoniem
10

De begeleiding door Birgit tijdens de verkoop was meer dan goed. Birgit is een makelaar met kennis van zaken en het is ook nog eens een erg leuk mens in de omgang. Ze werkt volgens afspraak en geeft goede adviezen. De inschatting van de markt is goed geweest mijn appartement is binnen zeer korte tijd verkocht voor een mooie prijs. Tijdens de onderhandelingen was het prettig overleggen om tot een goede prijs te komen. Ik kan Beumer garantiemakelaars Utrecht zeker aanbevelen als je je woning wilt verkopen!

Anoniem
9

Betrokken makelaar, snel schakelen met alle betrokken partijen, flexibiliteit, faire prijs voor dienstverlening. Arjan bedankt!

Anoniem
9

Prima contact met onze makelaar Birgit Hendriks. Ze heeft een enthousiaste manier van praten over je huis. Dat geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je woning goed zal gaan omdat ze potentiële kopers ook enthousiast zal kunnen maken. Dat is bij ons dan ook erg goed verlopen.

Anoniem
10

Arjan Embrechts van Beumer is een uitstekende makelaar. Heeft een hoop kennis en fijne communicatie.

Anoniem
10

Prettige, persoonlijke en natuurlijk professionele begeleiding door Bernadette. De verkoop verliep hierdoor snel.

Anoniem
8

Door verhuizing naar de VS was ik zelf op afstand in de periode van bezichtigingen in en biedingen op de woning die ik verkocht. Het contact verliep vlot en duidelijk en de verkoop had het gewenste resultaat. Ik ben heel tevreden!

Dhr. Theo Nannes
9

Het contact met de makelaar was zeer aangenaam en plezierig. De begeleiding was prima en na elke bezichtiging werd direct (telefonisch) verslag gedaan. Bezichtigingen werden uiterst adequaat per email aangekondigd. De coordinatie en onderhandelingen werden door de makelaar vakkundig gedaan, waarbij mijn belangen op de eerste plaats stonden. Het enige wat ik zelf moest doen was het huis 'bezichtigingsklaar' maken :)

Anoniem
9

ben op wintersport gegaan en op de terugweg kreeg ik de makelaar aan de telefoon dat er een goed bod gedaan was ze wilde nog iets meer en dat lukte. dus voor mij was het goed. ik heb er niets aan hoeven doen.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar: Bernadette de Vogel van Beumer Garantiemakelaars was buitengewoon prettig. Bernadette is heel goed in communicatie en scherp in het onderhandelen, waardoor voor mij een uitstekend resultaat behaald werd. Ik kan met name Bernadette de Vogel aanraden als (een van de weinige) vrouwelijke makelaar(s)!

Anoniem
10

We zijn ontzettend goed geholpen door de Beumer Makelaar! Ze waren erg vriendelijk en weten heel goed waar ze het over hebben in de huidige markt. Ze geven passend advies en kunnen dit ook onderbouwen. Voor ons was de verkoop hierdoor stressvrij en alles verliep soepel. Ik kan ze ook adviseren als aankoopmakelaar, ook op dit gebied passend advies en veel kennis. Wat verder ook erg belangrijk is: ze zijn goed te bereiken, zowel telefonisch als het kantoor, en ze houden zich aan de gemaakte afspraken.

Dhr. Smit
10

Fijne Makelaar. Zeer deskundig en houd je goed op de hoogte gedurende het proces. Goede kennis van de actuele markt in Utrecht. En een prettige en persoonlijke werkwijze.

Anoniem
9

We zijn ontzettend goed geholpen door de Beumer Makelaar! Ze waren erg vriendelijk en weten heel goed waar ze het over hebben in de huidige markt. Ze geven passend advies en kunnen dit ook onderbouwen. Voor ons was de verkoop hierdoor stressvrij en alles verliep soepel. Ik kan ze ook adviseren als aankoopmakelaar, ook op dit gebied passend advies en veel kennis. Wat verder ook erg belangrijk is: ze zijn goed te bereiken, zowel telefonisch als het kantoor, en ze houden zich aan de gemaakte afspraken.

Anoniem
10

Uitermate deskundig en vriendelijk. De vooraf geschetste wijze waarop de verkoop zou verlopen is compleet uitgekomen. Ik vond het tot slot de communicatie uitstekend. Zowel met de makelaar zelf als met de medewerkers op kantoor. Ze waren goed bereikbaar en kwamen alle afspraken na. Heel erg fijn.

Anoniem
8

Prima verloop van de bezichtigingen en verdere afhandeling van de verkoop. het overleg en uitvoeren van onze wensen idem.

Anoniem
9

Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop zijn we op een open en deskundige wijze begeleid. Steeds goed geïnformeerd, wanneer nodig snel schakelen via hele korte lijnen. Onze makelaar van Beumer, Arjan Embrechts, staat met beide benen op de grond en heeft een nuchtere aanpak. Niet moeilijk doen, zeggen waar het op staat, de juiste vragen stellen en gericht advies verstrekken. Vakman.

Anoniem
9

Vanaf het begin tot het eind zijn we op een open en deskundige wijze begeleid bij de verkoop. Goed en deskundig geïnformeerd. Onze makelaar van Beumer, Arjan Embrechts, staat met beide benen op de grond en heeft een nuchtere aanpak. Niet moeilijk doen, zeggen waar het op staat, de juiste vragen stellen en deskundig advies verstrekken. Vakman.

Mevr. Van de Meerakker
8

Na eerst een lange tijd een andere makelaar te hebben gehad waar de communicatie absoluut niet goed mee verliep, toch maar het huis overgedragen aan Beumer makelaars. Van begin af aan verliep de communicatie met dit makelaarskantoor stukken beter en was het huis dan ook binnen een week verkocht terwijl het bij de andere makelaar maanden te koop had gestaan. Ik kan deze makelaar dan ook van harte aanbevelen

Anoniem
10

Vanaf het eerste moment liep het contact vlekkeloos!flexibel en klantgericht.De flat was al verkocht voordat die op Funda kwam,beter kan dus niet!Arjan en iedereen bij Beumer hartelijk dank voor de goede service! Mvg, Een heel tevreden klant !

Anoniem
10

Bernadette heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. De strategie was duidelijk en Bernadette was zeer goed bereikbaar, eveneens in de avonduren. Na verkoop was de begeleiding goed en werden we netjes door Anouk en Bernadette op de hoogte gehouden. Een goed kantoor die ik zeker bij anderen aanbeveel.

Anoniem
10

Zowel de gageldijk, Bosboomstraat en de Albert Einsteinweg verkocht onder begeleiding van Birgit Hendriks. Ik ben meer dan tevreden! Zeer vakbekwaam, charismatisch en professioneel! Ontzettend bedankt voor de perfecte begeleiding!

Anoniem
9

Prettige snelle en adequate behandeling van de verhuur. Op vragen en opmerkingen wordt altijd snel gereageerd en men komt de afspraken correct na.

Anoniem
9

Service en kennis van zaken waren bijzonder goed. Alle zaken waar je bij een verkoop aan MOET denken werden ook daadwerkelijk besproken en uitgevoerd. Aangezien je hier als leek bijna nooit mee te maken heb is het raadzaam een "goede" makelaar in te schakelen. Het zijn de hiermee kosten zeker waard.

Anoniem
9

Deskundige en goede begeleiding in de verkoop. Eerlijk, betrokken, adviserend en bereikbaar wanneer nodig.

Anoniem
10

Zeer prettige en goede samenwerking, altijd bereid voor een goed advies en wanneer nodig aanwezig, Aan te bevelen

Anoniem
8

Heb gekozen voor Makelaardij Beumer in Utrecht , Dit is een makelaar met goede kennis van de markt.Goede service .Behartigd zeer goed de belangen van de client.Onze woning is in zeer korte tijd verkocht boven alle verwachtingen.Makelaardij Beumer is zeer aan te bevelen

Anoniem
10

Deskundige mensen hebben mijn huis verkocht super goed juiste advies alle belangrijkste vond ik beumer makelaardij is niet alen voor verkopende partij maar ook kopende bartij belangen behartigen het fijn en en goede samenwerking super hartelijke dank en tot volgende keer

Anoniem
9

Bernadette heeft mij supergoed geholpen. Ze heeft veel kennis van de huidige markt en daarbij ook van mijn woning. Ze was altijd vriendelijk en 24/7 bereikbaar voor vragen. Deze makelaar is echt een aanbeveling voor de verkoop van je woning!

Anoniem
9

Makelaar Beumer is alert, deskundig en betrouwbaar. Na een eerdere goede ervaring weer gebruik genaakt van Beumer, opnieuw tot volle tevredenheid.

Anoniem
7

BEUMERGARANTIE MAKELAARS, bekwaam, vertouwd en prima om problemen optelossen wij hebben dus weer voor beumer makelaars gekozen .

Anoniem
8

Fijn contact en zeer goede begeleiding: alles werd toegelicht, tot in de puntjes verzorgd door het team en steeds werden we goed op de hoogte gehouden. Beumer is een persoonlijke en deskundige makelaar, die zijn voordeel in de stad Utrecht bewezen heeft. Niet de goedkoopste, voor ons wel de beste. Kennis van de lokale markt, en echt interesse in het huis en in mensen, dat geeft vertrouwen. Bedankt Arjan!

Anoniem
8

Fijne en kundige makelaar die ons goed heeft geholpen bij het zoeken en verkopen van ons huis. Persoonlijk contact en een zeer goede service!

Anoniem
9

Ik heb de bemiddeling van Beumer, meer in het bijzonder van Birgit en Wesley als heel prettig ervaren. Het enthousiasme en de betrokkenheid maakten het voor mij een prima ervaring.

Anoniem
9

Prettige samenwerking, attente makelaar, veel commerciele ervaring, geeft nuttige adviezen voor de goede publicatie op Funda

Anoniem
9

Arjan heeft ons zeer goed geholpen en Wesley is super snel met reageren. Erg prettig hebben we dit ervaren. Het ging allemaal erg rap, foto's en verkoop woning.

Anoniem
9

Aangezien wij weinig ervaring hebben met de verkoop van een woning hadden wij geen idee wat wij van een makelaar konden verwachten. Alles is tot nu toe goed afgehandeld en deze makelaar kunnen wij dan ook aanbevelen.

Anoniem
8

Betrokken makelaar. Zeer goede communicatie en service. Ook bij afwezigheid eigen makelaar, prima vervanging. Nemen overal uitgebreid de tijd voor.

Terug
Recent bekeken