Een huis kopen in Utrecht

Je bent eruit; je gaat een huis kopen. Er breekt een leuke maar ook spannende tijd aan. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Daarom kan het verstandig zijn een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar helpt je en ondersteunt je bij de aankoop van je huis. Van het zoeken naar een woning tot het onderhandelen en de overdracht.

Waarom een aankoopmakelaar?

Om verschillende redenen kan een aankoopmakelaar je helpen wanneer je een huis wilt kopen in Utrecht. Beumer Utrecht kent het huidige woningaanbod in Utrecht als geen ander. Daarnaast is de makelaar bij nieuw aanbod altijd als eerste op de hoogte. Een aankoopmakelaar heeft dus een goed overzicht van de lokale woningmarkt. Dit scheelt jou een hoop tijd wanneer je een huis wilt kopen in Utrecht. Ook is er ruime kennis aanwezig over verschillende wijken, huizen en voorzieningen. Beumer Utrecht kan dus een goed woningaanbod voor je samenstellen dat aansluit bij je wensen en budget. Dit maakt een huis kopen in Utrecht een stuk gemakkelijker.

 

Woning kopen met een aankoopmakelaar

Een woning kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Beumer Garantiemakelaars helpt jou bij het aankopen van je woning in 4 stappen.

 • Voorbereiding & zoeken 
  De zoektocht naar jouw ideale woning kan een hele klus zijn. Hoe vind je het droomhuis dat voldoet aan al jouw verwachtingen tegen de vraagprijs die je bereid bent te betalen? Naast jouw eigen zoektocht via de bekende paden, kan een Garantiemakelaar ondersteunen in het zoeken naar jouw ideale woning 
 • Bezichtigen & vergelijken 
  Denk je een geschikte woning te hebben gevonden en wil je binnen kijken? Dan plannen we een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging ondersteunen wij je graag bij de beoordeling van het huis. De visuele onderhouds¬staat wordt beoordeeld en de woning wordt vergeleken met andere te koop staande woningen in de omgeving. 
 • Onderzoek & onderhandelen
  Ben je geïnteresseerd om de woning te kopen? Dan willen wij eerst meer weten over het huis. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar vergelijkbare woningen die recent verkocht zijn. Wanneer nodig winnen we verdere informatie in over de onderhoudsstaat van de woning. Zo kom je als potentiële koper van de woning niet voor onaangename verrassingen te staan. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering op de onderhandelingen weten wij het beste uit de onderhandelingen te halen. 
 • Overdracht & na de verkoop
  Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richten wij ons op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen.
  Lees meer over onze aankoopstappen  

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Beumer Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 030-2311000 of mail naar utrecht@beumer.nl.