De Cascade Project is gerealiseerd.

3544 MA, Utrecht
van € 215.000,- tot € 775.000,- v.o.n.

Beschrijving

Wonen in een oase van rust in Utrecht. Duurzame nieuwbouw lofts, appartementen, penthouses en eengezinswoningen met een grote buitenruimte én een gezellige binnentuin, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Het treinstation en winkelcentrum Terwijde zitten om de hoek.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 62-183 m²
Inhoud 174-530 m³
+ Lees meer

Objecttypen

3-kamer appartement

tot € 382.000,- v.o.n.
Zoek je een nieuwbouwappartement in Utrecht of heel dicht bij het centrum met een grote buitenruimte? Kijk dan eens naar deze appartementen in De Cascade. Die hebben namelijk veel te bieden. Ruimte, licht en een fantastische buitenruimte waarvandaan je uitkijkt op de groene binnentuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 90-120 m²
Aantal woningen 10

4-kamer appartement

tot € 387.000,- v.o.n.
Zoek je een nieuwbouwappartement in Utrecht of heel dicht bij het centrum met een eigen parkeerplaats? Laat dan je licht eens schijnen op deze appartementen in De Cascade. Die hebben namelijk veel te bieden. Ruimte, licht en een fantastisch balkon waarvandaan je uitkijkt op de groene binnentuin.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 84-180 m²
Aantal woningen 4

Eengezinswoning

tot € 417.000,- v.o.n.
Altijd al in een oase van rust willen wonen met de stad om de hoek? Dan zijn deze eengezinswoningen iets voor jou. Een heerlijk ruim huis met een privétuin die grenst aan een gezamenlijke binnentuin. Je auto parkeer je in de kelder.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 139 m²
Aantal woningen 5

Hoekappartement

tot € 407.000,- v.o.n.
Zoek je een nieuwbouwappartement in Utrecht of heel dicht bij het centrum en het station? Gevonden! De hoekappartementen in De Cascade vind je in verschillende groottes. Ze hebben veel te bieden. Ruimte, licht en een fantastisch balkon waarvandaan je uitkijkt op de groene, gezamenlijke binnentuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats in de kelder.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 102-121 m²
Aantal woningen 3

Hoekloft met tuin

tot € 567.500,- v.o.n.
Zoek je een bijzonder huis in Utrecht? Bijvoorbeeld met een splitlevel en extra verdiepingshoogte? Rondom de gezamenlijke binnentuin van De Cascade komen eigenzinnige hoeklofts met eigen entree en tuin.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 149-157 m²
Aantal woningen 2

Loft

tot € 282.000,- v.o.n.
Altijd al hip willen wonen in Utrecht? Kijk eens naar de loftappartementen in De Cascade. Deze appartementen hebben een eigen buitenruimte waarvandaan je naar de gezamenlijke, groene binnentuin kijkt. Met de trein sta je in 6 minuten op Utrecht Centraal.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 60-65 m²
Aantal woningen 10

Loft met tuin

tot € 367.500,- v.o.n.
Zoek je een bijzonder huis in Utrecht? Bijvoorbeeld met een splitlevel en extra verdiepingshoogte? Rondom de gezamenlijke binnentuin van De Cascade komen eigenzinnige lofts met eigen entree en tuin.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 103-129 m²
Aantal woningen 16

Parkpenthouse

tot € 587.000,- v.o.n.
Gun jij jezelf iets bijzonders? Wil je groots wonen met voor uitzicht over de binnentuin en opzij over een parkje? Wat dacht je van dit schitterend penthouse met grote buitenruimte in De Cascade? Hier leef je het goede leven. Volledige rust met de stadse reuring ver weg. Althans zo lijkt het. Want het station en de winkels zijn gewoon om de hoek.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 167 m²
Aantal woningen 1

Penthouse

tot € 398.000,- v.o.n.
Gun jij jezelf iets bijzonders? Wil je groots wonen, maar geen zorgen om het onderhoud van je tuin? Wat dacht je van zo’n schitterend penthouse met grote buitenruimte in De Cascade? Hier leef je het goede leven. Volledige rust met de stadse reuring ver weg. Althans zo lijkt het. Want het station en de winkels zijn gewoon om de hoek.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 85-156 m²
Aantal woningen 10

Penthouse met serre

tot € 859.000,- v.o.n.
Gun jij jezelf iets bijzonders? Wil je groots wonen, maar geen zorgen om het onderhoud van je tuin? Wat dacht je van zo’n schitterend penthouse met serre en grote buitenruimte in De Cascade? Hier leef je het goede leven. Volledige rust met de stadse reuring ver weg. Althans zo lijkt het. Want het station en de winkels zijn gewoon om de hoek.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 198-241 m²
Aantal woningen 2
Terug
Recent bekeken