Zorgeloos verhuizen: gratis verhuishulp of klusjesmannen

Je bent eruit: je gaat je huis verkopen. Dat betekent dat je een leuke, spannende én ietwat stressvolle tijd tegemoet gaat. Misschien heb je al een nieuwe woning op het oog of moet de zoektocht naar jouw nieuwe droomhuis nog beginnen. Als je huis eenmaal verkocht is, moet er in ieder geval nog een hoop gebeuren: inpakken, verhuizen, klussen in je nieuwe huis… of niet? 

Gratis klus- of verhuishulp
Zet je je huis bij ons in de verkoop, dan krijg je daar – helemaal gratis en voor niets – verhuishulp of klusjesmannen bij. Ja, écht! Zo worden de minder leuke dingen voor je geregeld en kan jij je storten op de leuke dingen van verhuizen. 

Zie je op tegen de verhuizing of tegen de klusjes die je nog in je oude of nieuwe huis moet uitvoeren? De keuze is aan jou:

  • Gratis verhuishulp: twee verhuizers met een verhuiswagen die twee uur lang het zware werk voor je doen. Je hoeft alleen nog maar zelf in te pakken.
  • Gratis klusjesmannen: twee handige mannen die drie uur lang de meest uiteenlopende klusjes voor je opknappen. Van een lamp ophangen tot laminaat leggen en van schilderen tot een kast in elkaar zetten.
Hoe, wat, waar

Wat je hiervoor moet doen? Simpel: nodig één van onze makelaars uit voor een vrijblijvend verkoopadviesgesprek, waarbij onder andere de waarde van je woning wordt bepaald. Zet je vervolgens je huis bij ons in de verkoop, dan verhuis je dus super relaxt en zonder stress! 

Deze actie wordt aangeboden in samenwerking met Verhuisbedrijf Utrecht. Als wij jouw woning mogen verkopen ontvang je van ons een code waarmee je zelf een afspraak kunt maken met Verhuisbedrijf Utrecht. Extra uren bijboeken is uiteraard, op eigen kosten, mogelijk. Lees hier de actievoorwaarden.  

 
 

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend verkoopadvies! Vul onderstaand formulier in of neem contact op met jouw vestiging.

 Vestiging Utrecht:  030-2311000 of utrecht@beumer.nl
 Vestiging De Meern:  030-6776000 of info@beumer.nl
 Vestiging Maarssen:  0346-564293 of maarssen@beumer.nl