Onder optie
€ 660.000,- v.o.n.

Onder optie: Kavel Bouwnummer 53, 3451 AR Utrecht

Onderdeel van nieuwbouwproject Haarzicht - Vrije Kavels fase 3

Beschrijving

Lees meer
Kavel 53 heeft een totale kaveloppervlakte van 700 m2, een bouwvlak van 507 m2 en een maximaal bebouwingsoppervlakte conform het bestemmingsplan van 350 m2. Het kavelgedeelte met agrarische bestemming heeft een oppervlakte van 2.460 m2. De zonligging is op het westen.

U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerderij of een plattelandswinkel als buren en een kasteel bijna in uw achtertuin!

Het is een droom van velen, die maar door weinigen in praktijk kan worden gebracht: het bouwen van een eigen huis. Natuurlijk zijn er bestaande woningen die aansluiten bij uw eigen ideeën. Maar het summum van woongenot is wel het ontwerpen van de woning die perfect op uw eisen en wensen is toegesneden.

Wij zijn gestart met de verkoop van 9 vrije kavels welke gelegen zijn in deelgebied Parkzoom, fase 3 in Haarzicht. De kavels variëren van 658 m2 tot 1.337 m2 waarbij sommige kavels als extra nog agrarische kavels hebben variërend van 1.528 m2 tot maar liefst 7.786 m2. Als dit niet vrij wonen is! Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de bouwkavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning en hoe groot het gedeelte van de agrarische kavel is met agrarische bestemming (indien van toepassing). Binnen het beeld-kwaliteitsplan voor Haarzicht heeft u nog genoeg gelegenheid om uw ideeën te realiseren. Er zijn ruime normen opgesteld voor de bebouwing per kavel.

Ook de maximale volumes per kavel bieden u alle speelruimte. Qua architectuur spreekt het voor zich dat het algemene beeld van Haarzicht, deelgebied Parkzoom, leidend zal zijn: niet alleen wat de toekomstige bebouwing van geheel Haarzicht betreft, maar ook het unieke decor van Vleuten. Hier past een vormgeving die teruggrijpt naar het verleden, met natuurlijke materialen die door veroudering alleen maar mooier worden. En dan is het aan úw inspiratie en die van uw eigen architect om definitief vorm te geven aan uw woondroom...

Haarzicht heeft als uitgangspunt een duurzame en gasloze wijk van Utrecht. De EPC voor de te bouwen woningen op de kavels bedraagt 0 tot -0,3 (Nul Op de Meter-woning). Om dit te bereiken zullen de daken van de te bouwen woningen voor een zeer groot deel dienen te worden uitgerust met zonnepanelen.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4398455
Prijs € 660.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 11 januari 2019
Laatste wijziging Dinsdag 29 januari 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 700 m²
Terug
Recent bekeken