€ 400.000,- v.o.n.

Te koop: Bouwnummer Bouwnummer 18, 2722 CB Zoetermeer

Onderdeel van nieuwbouwproject Nexum Zoetermeer

Beschrijving

Lees meer
BINNENKORT IN DE VERKOOP: Nexum, ontwerp je eigen 0-op-de-meter woning in Zoetermeer! Prognose start verkoop februari 2019. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken en een uitnodiging ontvangen zodra we in verkoop gaan? Meld je dan snel aan als geïnteresseerde op: myownhome-nexum.nl

Ontwerp jij ook mee? Dit is jouw kans! Een Nul-op-de-meterwoning met een woonoppervlak van circa 145 tot 165 m2 in het zelfontwerp project Nexum, die je ook nog eens helemaal zelf samenstelt! Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee en goed voor jezelf, want straks woon je hier in een huis dat helemaal bij je past. En omdat je niet dagelijks je eigen woning ontwerpt, heeft MyOwnHome een stappenplan opgesteld en ontwerp je samen met KVDK Architecten je woning. Op deze manier kan je al je keuzes en overwegingen overleggen, zodat het juiste resultaat ontstaat … jouw eigen Nul-op-de-meter-woning in een parkachtige sfeer helemaal zoals jij dat wil. Ben je benieuwd? Lees snel verder op deze website om welke woningen het gaat, waar ze liggen, welke keuzes je allemaal hebt en welke stappen je gaat doorlopen. Jij ontwerpt toch ook mee in het project Nexum?

Heerlijk wonen in een gezellige woonwijk, omringd door vele voorzieningen voor dagelijkse boodschappen of om prettig te recreëren. Zo ligt winkelcentrum Croesinckplein met een supermarkt en enkele andere winkels op loopafstand van je nieuwe woning. Binnenkort wordt dit winkelcentrum verder uitgebreid met een extra supermarkt en winkels. Daarnaast vind je in de buurt verschillende mogelijkheden om te sporten of voor kunst en cultuur. Ook heeft de wijk Palenstein 3 verschillende kindcentra, waar kinderopvang, scholing en buitenschoolse opvang worden gecombineerd. En door de centrale ligging ben je vanuit je nieuwe woning in het zelfontwerp project Nexum snel in het Stadshart en de Dorpstraat van Zoetermeer om heerlijk te kunnen shoppen en waar je gezellige terrasjes en restaurants vindt. Kortom, een geweldige woonplek.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4370873
Prijs € 400.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 20 december 2018
Laatste wijziging Woensdag 2 januari 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 166 m²
Inhoud 500 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken